Kunders udtalelser

Katrine Christensen

 DRF træner og hestemassør

Hej


Der jeg havde problemer med min tinker vallak, fordi han var bange for opstigning og skammel, tabte jeg lysten til ham og ridning. Havde en ude og behandle ham, hvilket ikke gik særligt godt han var bare mere angst. Lavede et oplæg på facebook om mit problem for at få hjælp. Her fik jeg kontakt med Katrine og vi lavede en aftale om at komme og kigge på min hest. Katrine brugte meget tid på at snakke med mig og hesten og gennemgik ham meget grundigt. Følte mig godt tilpas da hun var sød ved min hest.


Efter 3 besøg var jeg oppe på min hest for første gang i et halvt år og det gik bare så godt, ingen problemer overhovedet.Så lysten til min hest er kommet tilbage og har fået nogle redskaber at arbejde med bla horsemanship har været en stor hjælp.Katrine er rigtig god til sit arbejde og tænker meget på hestens velbefindende og lytter til ejeren, hvilket betyder meget for mig. Føler ikke der bliver set ned på mine problemer men derimod lyttet og givet råd. Katrine giver sig tid til hest og rytter, kigger ikke på uret og siger nu er tiden gået, men er hele tiden obs på hest og rytter.


Kan varmt anbefale Katrine både som underviser og til massage af din hest.


De bedste vrinsk fra Linda Tonga og Samson____________________________________________________________________________________Jeg havde i et stykke tid tænkt på, at min islændervallak på 14 år kunne have god brug for massage, da han efter en periode med generende spat i det ene bagben, havde nogle spændte muskler i krydset. Spatproblemet er heldigvis afhjulpet med kiler på bagbenene i en periode, langsom genoptræning og ledmedicin, men de spændte muskler ville ikke rigtigt slippe.


Jeg var meget skeptisk mht. til at kontakte en massør, da hesten er meget mistroisk overfor fremmede, så jeg var bange for, at massagen alligevel ville være nytteløs, da han plejer, at spænde hele kroppen og forsøge at undvige når fremmede rører ved ham.


Jeg fik dog blod på tanden efter at have deltaget i et foredrag med Katrine, hvor jeg ikke var i tvivl om hendes kompetence og samtidig fornemmede hendes rolige og tålmodige udstråling.


Det viste sig da også at gå over alt forventning. Allerede ved første behandling slappede hesten meget hurtigt af, og det endte såmænd med, at han stod og gabte igen og igen. Jeg var meget forundret.


Jeg er ikke i tvivl om, at han har haft rigtig godt af behandlingerne. Katrine opdagede, trods hans tykke vinterpels, ved den første undersøgelse, at hans spændinger havde bredt sig hen langs den ene side af ryggen og halsen var også delvis ramt. Derudover var musklerne i låret på det spatramte bagben svundet ind. Alt sammen fordi han havde skånet sit bagben i længere tid.


Nu bruger han heldigvis bagbenene og hele ryggen lige meget og musklerne er lige store og smidige. Så både hesten og jeg er meget glade. :-)


 


Vivian Jørgensen


4700 NæstvedKatrine Christensen - Borupvej 36, 4683 Rønnede - hestemassage@live.dk - Tlf.: +4528403950