Hvad er hestemassage?

Katrine Christensen

 DRF træner og hestemassør


Hvad er hestemassage?


Hestemassage er en veldokumenteret behandlingsform. Hesten er et atletisk dyr, som helst skal bevæge sig meget for at være velfungerende. Desuden gør vores anvendelse af dem, at de udsættes for en belastning der ikke var tilsigtet fra naturens hånd. Derfor er vi som hesteejere forpligtet til at passe godt på vores heste. Dette kan vi bl.a. gøre ved, at passe vores atlet, som en atlet. Nemlig med korrekt fodring, tilpasset udstyr og de fornødne behandlinger så som hestemassage og kiropraktik.


En hestemassørs job er, at lokalisere og behandle de steder på hestens krop, som ikke fungere optimalt. Dette kan skyldes overbelastninger, hestens anstrengende anatomi fra naturens hånd, fold- og staldskader, træning mm. Med forskellige behandlingsmetoder og stretching kan massøren afhjælpe musklernes bevægelsesindskrænkninger og dermed give hesten en øget bevægelsesfrihed.


- HERMED ER HESTEMASSAGE STÆRKT SKADEFOREBYGGENDE!Katrine Christensen - Borupvej 36, 4683 Rønnede - hestemassage@live.dk - Tlf.: +4528403950